Als je bij ons werkt,
krijg je ruimte om te groeien

Heutink ICT, onderdeel van de Odin Groep, voorziet het primair onderwijs van doelgerichte ICT-oplossingen. Met de nieuwste technologie zorgen we ervoor dat scholen hun leerlingen steeds beter onderwijs kunnen geven. We werken met een hecht team van ruim 130 gedreven techneuten, onderwijskundigen en accountmanagers. Samen met onze onderwijspartners Heutink en Reinders zetten we de schouders eronder. In een informele, nuchtere sfeer met volop kansen om door te groeien.

Bekijk onze vacatures Meer over Odin Groep

Lef en visie

Bij ons vind je een ondernemende cultuur waarin met lef en visie wordt geïnvesteerd in nieuwe diensten als online leeromgevingen, cloudservices en datacentra. Wij willen voorop lopen. Daarom kun jij als medewerker jezelf continu ontwikkelen, door ervaring op te doen maar ook door middel van training. Dat werkt.

Toegang tot de top

Bij Heutink ICT streven we altijd naar de hoogste partnerstatus. Voor onze klanten en voor onszelf. We investeren in de oplossingen van A-merken. Dat betekent voor jou dat we je direct toegang bieden tot de beste trainingsmogelijkheden en kennissessies. Alle ruimte dus om je te ontwikkelen tot een topper in je vakgebied!

Odin Groep

Heutink ICT behoort tot de Odin Groep; een IT-organisatie met 3 gespecialiseerde IT bedrijven. De visie van de Odin Groep is simpel: zorg voor een solide basis en een brede backoffice-ondersteuning zodat de bedrijven zich kunnen concentreren op hun specialismen en klanten. De groep heeft een sterke focus op het onderwijs en heeft mede door haar eigen datacenters alle kennis en faciliteiten in huis om snel in te spelen op de mogelijkheden die de cloud biedt.

Meer over Odin Groep

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*
500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO 500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO
20 jaar ervaring in ICT 20 jaar ervaring in ICT
ICT-artikelen bestel je op heutink.nl ICT-artikelen bestel je op heutink.nl
Grootste assortiment Grootste assortiment
Werken en leren in de cloud met MOO Werken en leren in de cloud met MOO