Geef online uw melding door
ICT Coördinator?
Docent
Nog geen inlog? Klik hier
Direct contact

Waarmee kunnen wij je helpen

MOO Programma's - Programmabibliotheek

Programma’s waarvoor u een licentie heeft gekoppeld bij de uitgever worden automatisch zichtbaar in de programmabibliotheek in MOO. Dit houdt in dat, indien de software correct is toegewezen aan een gebruiker of groep binnen de omgeving van de uitgever (gekoppeld aan Basispoort), deze software automatisch zichtbaar wordt. Heeft u problemen met de beschikbaarheid of zichtbaarheid van bepaalde softwarepakketten, dan adviseren wij u om eerst de gekoppelde licenties bij de betreffende uitgever te controleren. De verwerking van licenties vindt elk weekend plaats. Na het aanpassen van de licenties bij een uitgever, zal deze wijziging in het weekend worden doorgevoerd en is het betreffende pakket de eerst opvolgende maandag beschikbaar in MOO.

Deze programmategels kunnen automatisch op de startpagina worden geplaatst van de gebruikers als de ICT beheerder dat zo heeft ingeschakeld. Indien dat niet zo is kan u de programma’s zelf aan uw startpagina toevoegen middels de Programmabibliotheek zoals in de afbeelding hieronder.

 Zie de onderstaande instructievideo voor meer informatie.

Blijfup-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*
500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO 500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO
20 jaar ervaring in ICT 20 jaar ervaring in ICT
ICT-artikelen bestel je op heutink.nl ICT-artikelen bestel je op heutink.nl
Grootste assortiment Grootste assortiment
Werken en leren in de cloud met MOO Werken en leren in de cloud met MOO