Er zijn geen items beschikbaar.
Zoeken:
Service | Handleidingen & instructievideo's | MOO | Algemeen | Facet Digitale Eindtoets 2018

Facet Digitale Eindtoets 2018

Vanaf heden is het mogelijk om de eindtoets (Cito) digitaal af te nemen via de software van Facet. Wilt u ook gebruik maken van Facet binnen uw schoollocatie? Heutink ICT kan dit faciliteren en ondersteunen. Heutink ICT kan op netwerkniveau voor MOO (deklas.nu) en Chrome OS (Google) de Facet browser klaarzetten zodat u er direct gebruik van kunt maken.

Facet voor ChromeOS
Voor ChromeOS werkplekken is een speciale app ontwikkeld. Het installeren en configureren van deze app in een netwerkomgeving dient handmatig gerealiseerd te worden. Indien u de ChromeOS omgeving afneemt bij Heutink ICT (MOO Devicebeheer), dan kan Heutink ICT dit voor u inrichten zodat uw omgeving direct geschikt is voor het afnemen van de toetsen via Facet. De ICT-Coordinator van de school heeft aansluitend zelf de mogelijkheid om per device aan te geven of de toetsmodus geactiveerd moet worden.

Facet voor Windows Devices

Voor Windows werkplekken is er geen app ontwikkeld. Om Facet te gebruiken onder Windows 7 werkplek, dient de werkplek opgestart te worden middels de Facet toets software. 
Heutink ICT kan dit voor u vereenvoudigen door de Facet software via het netwerk te 'streamen'. U kunt aansluitend per werkstation aangeven of de Facet-toets omgeving moet worden opgestart. Voor Windows 10 systemen moet u de werkplek laten starten via een USB stick. Heutink ICT kan voor u de configuratie en handleiding van de USB stick aanleveren. 

Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheden? Neem dan voor meer informatie en het aanvragen contact op met onze servicedesk.

Onderstaand treft u de handleidingen aan voor het gebruik van Facet:

- Handleiding Facet in combinatie met deklas.nu **

- Handleiding Facet in combinatie met Chrome OS (Google) **

- Handleiding Facet via bootable USB Stick**

** Deze opties zijn alleen mogelijk na afname van de Facet installatie bij Heutink ICT.

Online Service Manager

Nog geen inlog? Klik hier

Direct Contact

Tel.: 074 240 46 66

TeamViewer starten

Blijf.up-to-date

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en kennissessies of neem direct contact op

>Maak een belafspraak >Cursussen en trainingen >Aanmelden nieuwsbrief