Geef online uw melding door
ICT Coördinator?
Docent
Nog geen inlog? Klik hier
Direct contact
Home - Service - Deklas.nu - MOO Deklas.nu - Energiebesparing instellen
Deel deze pagina:

Waarmee kunnen wij je helpen

MOO Deklas.nu - Energiebesparing instellen

In Energiebesparing kan per werkstation aangegeven worden wanneer het werkstation moet worden opgestart en wanneer het moet worden afgesloten.

Eerst wordt aangegeven of deze optie moet werken, met het vinkje bij Werkstations automatisch laten opstarten. Daarna per werkstation aanvinken of het automatisch moet opstarten, en hoe laat. Met de vinkjes bij ma, di enz. kan het ook voor alle werkstations in één keer ingesteld worden. Daarna aangeven op welk tijdstip dat moet gebeuren.

Rechtsboven kan ook met een filter een specifieke locatie worden gekozen. Alle werkstations op een specifieke locatie worden dan weergegeven. 

LET OP: Deze functie werkt alleen als het werkstation beschikt over de mogelijkheid om automatisch op te starten (“Wake-on-LAN”). 
  

LET OP: Deze functie blijft ook in de vakantie actief. Concreet betekent dit dat een computer ook in de vakantie aangezet wordt. Zet de functie dus tijdig uit!

Blijfup-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*
500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO 500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO
20 jaar ervaring in ICT 20 jaar ervaring in ICT
ICT-artikelen bestel je op heutink.nl ICT-artikelen bestel je op heutink.nl
Grootste assortiment Grootste assortiment
Werken en leren in de cloud met MOO Werken en leren in de cloud met MOO