Geef online uw melding door
ICT Coördinator?
Docent
Nog geen inlog? Klik hier
Direct contact
Home - Service - Werkzaamheden - Releases - Zomerperiode | MOO updates
Deel deze pagina:

Waarmee kunnen wij je helpen

Zomerperiode | MOO updates

 Meerdere updates MOO  in zomerperiode

Gedurende de komende (zomer)periode worden er meerdere updates doorgevoerd in het product MOO. Meestal betreft het hier om aanpassingen die niet zichtbaar zijn echter worden er ook enkele zichtbare functionele wijzigingen doorgevoerd:

 ·         Het ophalen van Basispoortprogramma’s wordt aangepast van nachtelijke synchronisatie naar meteen synchroniseren. Wijzigingen in educatieve software worden dan vrijwel direct zichtbaar zijn in MOO 2, in plaats van pas de volgende ochtend.

·         We bieden de mogelijkheid om Basispoortprogramma’s automatisch te plaatsen op de startpagina. Deze functionaliteit werd door gebruikers als onvoorspelbaar ervaren en vandaar is besloten om dit te schrappen. Hiermee komt ook de app “Basispoort Beheer” te vervallen. Basispoortprogramma’s worden voor iedereen in de app “Programma’s” geplaatst.

·         Rechtsboven in MOO 2 wordt een kruisje getoond om uit te loggen. Deze knop wordt echter vaak verward met een functie om een app af te sluiten. De optie afmelden wordt verplaatst naar het menu onder je naam.

·         We voegen de app “Programma’s” ook toe aan leerlingen in de onderbouw zodat zij zelf (of met helpende hand van de leerkracht) programma’s op start kunnen plaatsen.

 Deze aanpassingen voeren wij de komende 2 maanden gefaseerd door in MOO. Dit gebeurt zonder downtime van de omgeving.

Blijfup-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*
500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO 500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO
20 jaar ervaring in ICT 20 jaar ervaring in ICT
ICT-artikelen bestel je op heutink.nl ICT-artikelen bestel je op heutink.nl
Grootste assortiment Grootste assortiment
Werken en leren in de cloud met MOO Werken en leren in de cloud met MOO