Chat with us, powered by LiveChat

Thuis inloggen

 

Gebruikers kunnen thuis inloggen op MOO.

Leerlingen, of leerkrachten kunnen naar www.moo.nl gaan en op inloggen klikken. Bij  gebruikersnaam vul je je volledige MOO-account in (bijv. naam@schoolnaam.nl)Vervolgens kan je het wachtwoord invoeren en op inloggen klikken. Weet je niet wat je gebruikersnaam is? Vraag deze dan op bij de leerkracht of ICT-coördinator.

Gebruik je een plaatjeswachtwoord, druk dan na het invullen van je gebruikersnaam niet op enter, maar klik het wachtwoordveld aan. Dan kan je het plaatjeswachtwoord invullen.

Er zijn twee inlogpagina’s van MOO. De Inlogpagina van MOO 1 en die van MOO 2.0. Alleen op de inlogpagina van MOO 2.0 kan een plaatjeswachtwoord ingevuld worden. Je kan de inlogpagina van MOO 2.0 herkennen doordat er onder de knop aanmelden Wachtwoord vergeten? Staat. Dit staat niet op de inlogpagina van MOO 1.

   

Inlogpagina MOO 1     Inlogpagina MOO 2.0

 

Het is vanaf iedere locatie mogelijk om in te loggen op MOO. Houd er wel rekening mee dat de meeste leerlingsoftware alleen vanaf school werkt. Dit wordt ingesteld door de uitgeverijen. Kan je wel inloggen bij MOO, maar niet bij de methodesoftware? Neem dan contact op met de uitgever.

 

 

MOO
Alles over onze digitale leer- en werkomgeving
Deklas.nu
Alles over lokale servers en netwerkomgevingen
SchoolWapps
Alles over de verschillende SchoolWapps onderdelen
Hardware
Vragen over Chromebooks, tablets of notebooks?
Infra en Wifi
Alles over WiFi, routers, printers en internet
Presentatiemiddelen
Touchscreens, digiborden, mobiele devices en audio
Devicebeheer
Info over MOO Devicebeheer