Dag voor Kerst - 25 december 2018 - open
Zoeken:
Service | Veelgestelde vragen | Infrastructuur
Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Het aansluiten van een computerr
Tijdens de grote schoonmaak in de scholen komt het vaak voor dat alle computers binnen de school afgekoppeld, verplaatst en later weer aangekoppeld worden. In deze video word uitgelegd hoe u een computer weer op de juiste manier aansluit zodat deze direct weer functioneert.
Wifi verbinding maken of herstellen

Het komt regelmatig voor dat een laptop geen wifi verbinding kan maken. In deze video word uitgelegd hoe de ICTer of gebruiker zelf een wifi verbinding kan maken bij een nieuwe laptop of kan herstellen bij een bestaande laptop.
Traag netwerk - het constateren van een LUS in uw netwerk
Een LUS kan ervoor zorgen dan uw hele netwerk traag functioneert. Een LUS wordt vaak veroorzaakt zonder dat iemand het door heeft. In deze video word uitgelegd wat een LUS is, hoe u hem kunt verwijderen uit het netwerk en in de toekomst kunt voorkomen.
Controleren van server en switch status
U kunt als ICTer zelf controleren of de server en switches correct functioneren. Deze video beschrijft hoe de server aangesloten moet zijn, welke ledjes er moeten branden en wat de doen bij een simpele storing. Denk hierbij aan het niet aan staan van de server.
Auteurs:
  • Rob Nijkamp
Tags:
  • document
  • video
Zoeken:

Online Service Manager

Nog geen inlog? Klik hier

Direct Contact

Tel.: 074 240 46 66

TeamViewer starten

Blijf.up-to-date

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en kennissessies of neem direct contact op

>Maak een belafspraak >Cursussen en trainingen >Aanmelden nieuwsbrief