Deactiveren

MOO - Opdrachten biedt u de mogelijkheid om eerder gebruikte opdrachten te deactiveren.

  • Klik op de tegel Opdrachten op de startpagina. Het volgende venster wordt geopend.
  • Klik op Actief. In dit overzicht zie je al jouw actieve opdrachten.
  • Plaats een Vinkje op de tegel van de opdracht die je wilt deactiveren. Klik vervolgens op Deactiveren.

De opdracht verschijnt nu in Concepten. De opdracht is niet meer zichtbaar in de map van de leerlingen, tot je deze weer activeert. Je kunt de opdracht vanuit concepten altijd opnieuw bewerken, activeren en toewijzen aan jouw leerlingen.

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*