Startpagina

De Startpagina is jouw startpunt binnen MOO. Hiervandaan heb je direct toegang tot alle opties die MOO biedt. Vanuit de startpagina kun je navigeren via de tegels op uw scherm. Daarnaast kun je zelf tegels toevoegen aan jouw Startpagina. Deze tegels vind je in de programma bibliotheek.

Door de flexibele opbouw kun je MOO voor iedere gebruiker persoonlijk inrichten. De indeling van de startpagina blijft zoals de gebruiker deze heeft ingericht. De tegels blijven altijd op dezelfde plek staan en zijn eenvoudig aan te passen aan de voorkeur van de gebruiker. Grote tegels voor jonge kinderen, kleine tegels voor volwassenen. De startpagina van MOO is daarom ook zeer eenvoudig te gebruiken door jongere kinderen.

De (blauwe) basistegels kunnen niet worden verwijderd van de Startpagina.
Deze applicaties zijn een vast onderdeel van MOO en kunnen daarom niet verwijderd worden. Tegels van overige programma’s kunnen wel worden verwijderd of vervangen.
U kunt de afmeting van alle tegels zelf aanpassen of deze verplaatsen naar een andere pagina.
Wanneer je meer tegels plaatst dan er op de Startpagina passen, wordt er automatisch een tweede pagina aangemaakt.

De instellingen voor de Startpagina van de leerlingen kunnen in de toekomst ook door de leerkracht worden gereset. Dit kan dan in leerlingenbeheer (programma beheer).
Op dit moment is dat nog niet mogelijk. Wel kan de leerkracht tegels toevoegen of vastzetten op de startpagina van de leerling.

Onderin rechts zie je de mascotte MOO. Op dit moment is hij nog statisch, maar dit zal bij toekomstige updates gaan veranderen. MOO zal steeds interactiever worden

YouTube video:https://www.youtube.com/watch?v=TFwdRRQcD9Y

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*