Home - Training & Advies
Deel deze pagina:

Wij bieden je alle hulp om ICT met succes te implementeren

Ook last van obstakels bij het digitaliseren van je onderwijs? Te weinig tijd, te weinig kennis, te weinig draagvlak? Waar je ook tegenaan loopt, Heutink ICT kan je helpen. Met onder andere: Advies over de beste invulling van je visie en behoefte mbv onze DNA matrix, Begeleiding bij de implementatie van ICT, Cursussen voor ICT-coördinatoren, Trainingen Office 365, G Suite, tablets, MOO en meer, Bootcamps Programmeren, Office 365 en Google en Detachering.

Bekijk al onze trainingen
Enthousiaste Specialisten

Enthousiaste specialisten

Heutink ICT heeft ervaren onderwijsconsulenten. Zij komen uit het onderwijs en zijn als geen ander thuis op het snijvlak van ICT en leerprocessen. Mede dankzij deze enthousiaste specialisten is Heutink ICT een echte onderwijsclub. Een club die begrijpt wat je denkt, voelt en wilt – en daarnaar handelt.

Afspraak maken

Consultancy
Opleidingen
Trainingen & Workshops
Bootcamps

Zeker weten dat het gaat werken

De praktische implementatie van ICT op scholen kan heel wat voeten in de aarde hebben. Ook daarbij helpt Heutink ICT. Met advies, deskundige begeleiding en cursussen op alle niveaus, van individuele leerkrachten en ICT’ers tot werkgroepen en schoolbesturen.

Consultancy

Scholing voor ICT'ers

Het succes van ICT in het onderwijs wordt voor een groot deel bepaald door de ICT-coördinatoren. Daarom biedt Heutink ICT diverse opleidingen om hen te ondersteunen in hun belangrijke taak:

 • Post-hbo opleiding ICT-coach
  ICT-coördinatoren en iCoaches kunnen veel bijdragen aan het rendement van ICT op school. Deze officieel geaccrediteerde opleiding is erop gericht ICT vanuit de onderwijskundige visie van de school optimaal te integreren in de dagelijkse lespraktijk.
  Lees meer
 • Opleiding onderwijskundig ICT-coördinator
  Praktijkgerichte opleiding, ontwikkeld in samenwerking met de specialisten van Animaz, die zich richt op de inhoudelijke taak van de ICT-er. Naast de techniek is er ook veel aandacht voor ‘zachtere’ vaardigheden. De opleiding is gevalideerd door registerleraar.nl.
  Lees meer
 • Masterclass Onderwijs & Digitalisering
  Digitalisering in het onderwijs brengt meer met zich mee dan een investering in ICT-middelen. Het is een ingrijpende stap waarbij de verwerking van lesstof op papier (deels) plaatsmaakt voor verwerking op de computer. Daarmee krijgen leerkrachten meer ruimte voor het ‘pure’ lesgeven, alleen al omdat ze geen stapels schriften meer hoeven na te kijken. Maar onderwijs met digitale middelen vergt wel een goed plan, specifieke vaardigheden en de juiste attitude bij zowel leerkrachten als leerlingen. In de Masterclass Onderwijs & Digitalisering gaan we daar gericht mee aan de slag, zodat je straks bij jou op school alles uit ICT kunt halen wat erin zit.
  Lees meer

Scholing voor leerkrachten

Moeite met Google of Office? Geen idee wat je allemaal kunt met MOO? Hoe werk je nou echt effectief met tablets? Als antwoord op deze en andere herkenbare vragen bieden wij kleinschalige trainingen met veel persoonlijke aandacht. Daarnaast bieden we co-teaching om leerkrachten te helpen autonoom en informeel te leren en zo aan hun professionele ontwikkeling te werken.

Bekijk al onze trainingen Maak een afspraak

Snel bij met onze bootcamps

In korte tijd veel leren over ICT-thema’s en -toepassingen waar je als leerkracht elke dag mee te maken hebt? Met een bootcamp van Heutink ICT ben je in drie dagdelen helemaal bij. Je kunt kiezen uit:

Externe expert nodig?

Heb je tijdelijk een ICT’er nodig? Of wil je alles wat met ICT en techniek te maken heeft uitbesteden, zodat je kunt focussen op het geven van goed onderwijs? Heutink ICT heeft het antwoord, met detachering op maat.Bel mij terug

Wil je dat een van onze onderwijsconsulenten je terugbelt, vul dan dit formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Blijfup-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*