Home - Training & Advies - Bootcamps - Formulier online Google Bootcamp
Deel deze pagina:
Word opgeleid tot Google Certified Educator

Leuk dat je deel wilt nemen aan de online Google Bootcamp waarin we je opleiden tot Google Certified Educator. Als Google Certified Educator ken je alle mogelijkheden van werken en leren op afstand met Google, zoals bijvoorbeeld tegelijkertijd samenwerken aan verslagen en presentaties, websites maken, digitale toetsen opzetten en afnemen en nog veel meer. Kortom: alles om jouw online lessen interactiever, leuker en leerzamer te maken!  

Praktische informatie
De online Google Bootcamp (online) bestaat uit 3 dagdelen van 2 uur. Je kunt het geleerde meteen in praktijk toepassen en in de volgende sessie jouw ervaringen delen. Iedere lichting heeft een maximum van 15 deelnemers. Op die manier bieden we veel ruimte voor onderlinge samenwerking, communicatie en differentiatie.  

Voor je hele team
Wil je een Google Bootcamp voor jouw team organiseren? Laat dan je gegevens achter zodat we je kunnen terugbellen om de mogelijkheden te bespreken.  

Alle beschikbare sessies voor de online Google Bootcamps zitten inmiddels vol. Geef hieronder aan of je op de hoogte gehouden wil worden van nieuwe data of dat je een Google Bootcamp specifiek voor jouw team wilt organiseren.