Home - Training & Advies - Volledige trainingsaanbod - Masterclass Onderwijs en Digitalisering
Deel deze pagina:

Masterclass Onderwijs & Digitalisering

In het kort

Met de Masterclass Onderwijs & Digitalisering willen we scholen vooral helpen een verbeterslag te maken met betrekking tot digitalisering. Daarom vragen we jou als deelnemer allereerst in kaart te brengen hoe jouw school er op dit moment voor staat. Wat is de visie op leren en digitaal leren? Hoe staat het met de kennis, vaardigheden en attitude van het team ten aanzien van ICT? En welke software en hardware gebruik je (c.q. wil je gebruiken) op school? Op basis van deze ‘nulmeting’ ontwikkel je in de loop van de Masterclass een concreet verbeterplan voor jouw school. Daarin staat wat je nu al goed voor elkaar hebt, waar nog aan gewerkt moet worden, hoe je dat gaat aanpakken en hoe je ervoor zorgt dat verbeteringen ook geborgd worden.

Belangrijke vaardigheden

In de masterclass besteden we ruim aandacht aan de verschillende vaardigheden die komen kijken bij digitalisering in het onderwijs, met name op het gebied van:

 • Pedagogiek – is digitale lesstof wel voor elke leerling geschikt?
 • Didactiek – hoe kom je tot de juiste keuzes in de digitale lesstof die je aanbiedt?
 • Organisatie – wat betekent digitalisering voor het klassenmanagement?
 • Techniek – hoe werkt het allemaal?

Vier sessies

De Masterclass Onderwijs & Digitalisering omvat vier sessies van drie uur. Na elke sessie ga je op school aan de slag met huiswerkopdrachten, waaraan je per keer nog eens twee tot vier uur zult besteden. De masterclass is geschikt voor zowel scholen die al bezig zijn met digitaal verwerken als scholen waar het digitaliseringsproces nog moet beginnen. Na afloop ben je als deelnemer in staat weloverwogen en objectieve keuzes te maken in digitalisering – en ben je dus klaar om de mogelijkheden van ICT écht te benutten bij jou op school.

Download de leaflet
 • Datum: 5 maart 2020, 23 april 2020, 7 mei 2020, 4 juni 2020
 • Tijd: 14.00 – 17.00 uur
 • Locatie: Amersfoort
 • Doelgroep: Leraren, ICT-coördinatoren
 • Lesmateriaal: Inbegrepen
 • Inschrijven: Open inschrijving
 • Studiebelasting: 4 sessies van 3 uur en 12 uur voorbereiding en maken van een plan
 • Kosten: €749,- per deelnemer

Schrijf je nu in!

Middels onderstaand formulier kun je je opgeven voor de Masterclass Onderwijs & Digitalisering. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Voor meer info kun je mailen met Bastiaan Kooij. b.kooij@heutink-ict.nl

*
*
*
*

Blijfup-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*
500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO 500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO
20 jaar ervaring in ICT 20 jaar ervaring in ICT
ICT-artikelen bestel je op heutink.nl ICT-artikelen bestel je op heutink.nl
Grootste assortiment Grootste assortiment
Werken en leren in de cloud met MOO Werken en leren in de cloud met MOO