G Suite for Education

Wil je als school aan de slag met G Suite for Education? Met ons trainingsaanbod zorg je voor de juiste kennis. Onze trainingen zijn zo opgezet dat je je op jouw eigen niveau en in je eigen context de vaardigheden eigen kunt maken. De opdrachten die je maakt zijn toegespitst op het gebruik in de praktijk.

Welke trainingen zijn er?

Chromebooks in de klas
Werkt uw school met Chromebooks maar heeft u moeite met het inzetten van deze devices in uw groep? Kunnen uw leerlingen hun documenten niet terugvinden en kunt u niet bekijken wat zij gemaakt hebben? Dan is deze laagdrempelige training iets voor u! Een onderwijsconsulent denkt met u mee en helpt u de Chromebooks zo in te zetten dat zij bijdragen aan het behalen van doelen met uw leerlingen. Deze training kan ook met leerlingen in de klas plaatsvinden. Learning on the job!
Basistraining Google
In deze training leer je de basisbeginselen van het gebruik van Google en werken in de cloud. We gaan in op het gebruik van de Mail, Contacten, Agenda, Drive en de apps voor tekstverwerking, presentaties en spreadsheets. Deze training is zowel informatief als praktisch, een basistraining die niet mag ontbreken in de nascholing van uw team.
Beheer G Suite
In deze training leer je aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe de Beheersomgeving veilig en efficiënt kan worden ingericht. Daarnaast wordt uitgelegd hoe het gebruikersbeheer geoptimaliseerd kan worden, en hoe Chromebooks vanuit deze omgeving kunnen worden beheerd.
Samenwerken in Drive
In deze training maak je kennis met de cloudopslag van Google Drive zodat je deze in je dagelijkse werkzaamheden en in samenwerking met collega’s optimaal kunnen gebruiken.
Google Classroom
In deze training verdiep je je kennis van Google Classroom en leer je hoe je binnen Classroom kunt differentiëren en deze kunt uitbreiden met extra functionaliteiten. Je maakt kennis met andere vormen van assessment dan verslagen, werkbladen of presentaties. Daarnaast worden de mogelijkheden van het gebruik van Classroom buiten de klas toegelicht.
  • Datum: in overleg
  • Locatie: op locatie
  • Doelgroep: Leraren, ICT-coördinatoren
  • Lesmateriaal: Inbegrepen

 

Interesse in een Google training?

Neem dan contact met ons op via onderstaande formulier. Wij vertellen u graag meer over onze totaalaanpak waarbij het DNA-model centraal staat: naar een passende inzet van ICT voor elke school. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

*
*
*
*

Blijfup-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*