MOO training

Mijn Omgeving Online (MOO) is recentelijk helemaal vernieuwd, op basis van gebruikerservaringen van leerlingen en leerkrachten. Deze nieuwe versie houdt nog meer rekening met verschillende typen gebruikers die allemaal hun eigen leerbehoefte hebben. Door de modulaire opbouw kan elke school MOO volledig inrichten volgens haar eigen visie en wensen. Hierdoor kan ICT haar ondersteunende en faciliterende rol echt waarmaken. Weet u al op welke manier u dit gaat doen? Een goede planmatige implementatie is de sleutel voor een succesvolle inzet.

Welke trainingen zijn er?

Beheertraining voor ICT-er
Voor de ICT-er zijn er verschillende beheer taken om MOO zo goed mogelijk te kunnen inzetten in de school. In deze training worden alle beheer taken door genomen en bespreken we de keuzes die gemaakt kunnen worden op basis van de visie en werkwijze van de school. Welke modules gaat de school gebruiken? Welke afspraken zijn dan nodig met team en leerlingen? Hoe werkt de koppeling met Basispoort en Kennisnet?
Basistraining voor het team
Tijdens deze training leren alle collega’s MOO kennen en denken na over het gebruik in de klas. Het is een praktische training waarbij de deelnemers MOO personaliseren en materiaal en tegels klaarzetten voor hun eigen groep. We bieden allerlei mogelijkheden aan die het gebruik van MOO in de praktijk mogelijk maken. Vragen die behandeld worden zijn; Welke modules gaan we gebruiken? Welke afspraken maken we met het team? Welke mogelijkheden bied MOO in de verschillende groepen? Hoe zet ik een digitaal prentenboek klaar in MOO? Hoe kan ik de opdrachtenmodule gebruiken? Hoe deel ik documenten met mijn leerlingen? Kunnen leerlingen ook thuis in MOO werken?
Opfris training
Bent u MOO gebruiker, maar worden nog niet alle mogelijkheden gebruikt? Of weten leerkrachten nog niet alle functies goed in te zetten? Dan is de opfris training een goede stap! Tijdens deze training gaan we specifiek aan de slag met alle vragen die er zijn en kunnen we de inhoud aanpassen op basis van werkwijze en visie van de school.
  • Datum: in overleg
  • Locatie: op locatie
  • Doelgroep: Leraren, ICT-coördinatoren
  • Lesmateriaal: Inbegrepen

 

Interesse in een MOO training?

Neem dan contact met ons op via onderstaande formulier. Wij vertellen u graag meer over onze totaalaanpak waarbij het DNA-model centraal staat: naar een passende inzet van ICT voor elke school. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

*
*
*
*Blijfup-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*