De DNA-aanpak: snel naar de juiste keuzes

Welke rol speelt ICT nu in jouw onderwijs en waar wil je heen met ICT? Heldere antwoorden zijn onmisbaar om verantwoorde keuzes te kunnen maken. Daarom ontwikkelde Heutink ICT samen met studenten van de faculteit Onderwijskunde van de UU, de DNA-aanpak: een effectieve methodiek om de ICT-identiteit van je school in beeld te brengen, zodat je snel en verantwoord keuzes kunt maken.

Degelijk, Nieuwsgierig of Avontuurlijk?

Met ons DNA-model bekijken we of jouw school op ICT-gebied ‘Degelijk’, ‘Nieuwsgierig’ of ‘Avontuurlijk’ is. Dat doen we aan de hand van vragen, zoals:

  • Wat is het didactisch/organisatorisch profiel van je school?
  • Hoe belangrijk is de rol van ICT en welke ambities?
  • Hoe staat het met de ICT-kennis en de ICT-infrastructuur?
  • Welke educatieve content en andere software gebruiken jullie?

Zo komen we tot een uitstekende basis om de ICT-behoefte van jouw school op maat in te vullen.

Zo snel als jij wilt

Hoe ver en diep je met de DNA-aanpak wilt gaan, bepaal je zelf. Behoefte aan snel resultaat? Kies dan voor het DNA-startpakket:

  • Intake met directie en ICT-coördinator/werkgroep
  • Teambijeenkomst (2,5 uur)
  • Rapport met concrete adviezen en actiepunten
  • Direct doorschakelen en aan de slag!

Neem contact op

Doeltreffende aanpak van onze DNA-methode

Onze DNA-methode heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een zeer doeltreffend middel om scholen te helpen ICT in te zetten op de manier die past bij hun onderwijsvisie. Onderbouwd, effectief en kostenefficiënt. Wil jij ook zeker weten dat op jouw school (of scholen) de juiste keuzes worden gemaakt? Lees meer over onze aanpak in de blogs van onze onderwijsconsulent Lisa Harmsen.

1. Hoe maak je verstandige keuzes in ICT? 2. Over naar de digitale wereld: graag, maar hoe? 3. Hoe werkt de DNA-methode in de praktijk?

Meer weten?

Wil je meer weten over de DNA-aanpak of wil je er direct mee aan de slag? Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze consulenten.

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*