Het is zover:
jij krijgt MOO op school

Daarmee gaat er een wereld voor je open.En voor je collega’s en leerlingen natuurlijk. Want MOO maakt digitaal onderwijs niet alleen effectiever,maar ook leuker en interessanter.

Home - Werken met MOO
Deel deze pagina:

Bekend met alle features van MOO?

Neem bijvoorbeeld MOO Schermbewaking, waarmee de leerkracht controle heeft over alle devices in de klas. Of wat dacht je van de MOO Inlogassistent; hiermee kunnen de allerkleinsten inloggen met plaatjes. Is er behoefte aan handige tips & ICT-trucs? Kijk dan of een praktische MOO-training uitkomst biedt.

Alles over MOO Vragen of opmerkingen

Zeg het voort

Hoe zorg je ervoor dat MOO bij jou op school zo snel en goed mogelijk wordt omarmd? Door iedereen te informeren over de gang van zaken, zodat jullie er ook zoveel mogelijk profijt van kunnen hebben. Download hieronder de templates die je wilt gebruiken. Ook hebben we de plaatjes van de MOO-mascotte voor je klaargezet.

Brief/mail om ouders te informeren
Brief/mail om collega's te informeren
Voorbeeldtekst nieuwsbrief
Beeldbank
Heb je beeldmateriaal nodig voor bijvoorbeeld de (digitale) schoolkrant of een nieuwsbericht? Je kunt ze hieronder downloaden. Klik op de link en vervolgens rechtermuisknop om het logo op te slaan. Wil je alle afbeeldingen in één keer downloaden? Dat kan hier.

Maak je eigen MOO-mascotte compleet
Hieronder vind je alle onderdelen van MOO die je kunt knippen en plakken op je eigen geknutselde MOO-mascotte.

Onze servicedesk

Bij Heutink ICT gaan we er alles aan doen om de implementatie van MOO voor jou als ICT'er zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kun je binnenkort bezoek verwachten van een van onze netwerkspecialisten, die alles op het gebied van hardware voor je gaat regelen. En mocht je ergens niet mee verder komen, dan staan onze medewerkers van de servicedesk je graag te woord.

Tip: op ons youtubekanaal kun je o.a. praktische MOO-instructiefilmpjes bekijken.

Neem contact op met servicedesk

Succes!

Heb je nog vragen, of zijn er dingen die je mist in de box? Laat het ons vooral weten! Wij willen er alles aan doen om MOO ook bij jou op school een succes te laten worden. Alvast veel plezier gewenst!

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*